vzw Cultuurcentrum De Steiger Menen - Waalvest 1 - 8930 Menen - +32(0)56 51 58 91 - info@ccdesteiger.be

Cultuurcentrum De Steiger Menen

Muziek

Programma

De Leiesessies

De Leiesessies

  • Op zondag 13 november 2016
    tot zondag 12 maart 2017

Voor de fijnproever of de ontdekker; intiem, bijna op de schoot van de artiesten zelfs; een feeëriek kader; exclusief (telkens slechts 40 plaatsen beschikbaar); buiten de platgetreden paden. Of in één woord: Leiesessies. GC Forum, CC De Steiger en Stinstage bundelen de krachten en brengen samen vier knusse luisterconcerten.

Waar is Ken?: 'Dwaaltuin'

Waar is Ken?: 'Dwaaltuin'

  • Op vrijdag 10 maart 2017 om 20:15
  • Theaterzaal

De dromerige pop van ‘Waar is Ken?’ nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft de rest van de dag ergens in je bovenkamer rondwaren.

De singles ‘Grasgewijs’, ‘Wimperzoen’, ‘Hebjelief’, ‘Dat kind’, ‘Badpak’ en ‘Woordenstroom’ zorgden voor goed gekruid, poëtisch electro-beleg op de dagelijkse boterham van menig nationaal radiostation. Meer nog … ze behoren ondertussen tot het collectief geheugen van heel wat luisteraars.

Günther Neefs & Swingband

Günther Neefs & Swingband

  • Op zaterdag 25 maart 2017 om 20:00
  • GC Forum Wervik

In de theatershow ‘Special Request’ grijpen Günther Neefs & Swingband terug naar Günthers grote liefde: de swing. De warmste stem van Vlaanderen neemt u mee op een stijlvolle muzikale reis met meer dan 20 stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres.
Onweerstaanbare evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten.
Alles in de muziek keert terug. De betere songs zijn eigenlijk nooit weg geweest.
In deze theatershow wordt zelfs het origineel overtroffen!