vzw Cultuurcentrum De Steiger Menen - Waalvest 1 - 8930 Menen - +32(0)56 51 58 91 - info@ccdesteiger.be

Cultuurcentrum De Steiger Menen

Waar is Ken?: 'Dwaaltuin'

  • Op vrijdag 10 maart 2017
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Muziek
Waar is Ken?: 'Dwaaltuin'

De dromerige pop van ‘Waar is Ken?’ nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft de rest van de dag ergens in je bovenkamer rondwaren.

De singles ‘Grasgewijs’, ‘Wimperzoen’, ‘Hebjelief’, ‘Dat kind’, ‘Badpak’ en ‘Woordenstroom’ zorgden voor goed gekruid, poëtisch electro-beleg op de dagelijkse boterham van menig nationaal radiostation. Meer nog … ze behoren ondertussen tot het collectief geheugen van heel wat luisteraars.

Nu ‘Woordenstroom’, als eerste Nederlandstalig nummer ooit, ook een hit is op één van de meest populaire radiostations in de States is het hek pas echt van de dam.

Vernieuwende Nederlandstalige muziek … Het werd een ultieme zoektocht naar het onbereikbaar schone in een dwaaltuin zonder lachspiegels of uitkijktorens. Op zoek naar dit gevoel … kookt ‘Waar is Ken?’ ook in De Steiger tere liedjes op een bedje van fris en zacht digitaal mos. Op zoek naar dit gevoel neemt ‘Waar is Ken?’ je tijdens een live-optreden mee op een trip vol grooves, vibes en wonderlijke visuals … want niks is fijner dan samen verdwalen in een roes.

Els Van Steenberghe sprak met zangeres Marlies Dorme. Klik hier voor het interview.

Met: Marlies Dorme (zang, piano), Toon Bosschaert (synths, arrangementen, producing), Lino Lefever (bas, drums, percussie), Gunter Callewaert (rhodes, piano, synths) en Geerwin Vandekerckhove (zang, tekst). Foto: Stefaan Vandorpe.

Organisatie: CC De Steiger m.m.v. GC Forum Wervik
Kaarten: € 12,00 - € 11,00 met reductie - € 9,00 -26 jaar

Video's