Daniëlle Folens, diëtiste & hobbykok
Verfijnde gerechten
Terug van weggeweest: de succesreeks 'verfijnde gerechten'. Je maakt tijdens 2 demonstratielessen kennis met nieuwe ingrediënten en technieken. Je krijgt handige suggesties, wenken en recepten die je kunnen inspireren voor zowel de dagelijkse keuken als voor de feesttafel.
De gerechten zijn voor iedereen te maken, zowel voor wie nog niet zo vertrouwd is met de kookkunst als voor de echte hobbykok. Na de demo degusteren we de gerechten van het aperitiefhapje tot dessert, samen met de passende drank!
Data (! EXTRA reeksen wegens succes)
- VOLZET (wachtlijst): 2 dinsdagavonden van 19u tot 22u: 25 februari en 11 maart
- 2 woensdagnamiddagen van 13u30 tot 16u: 26 februari en 12 maart
- extra: 2 woensdagavonden van 19u tot 22u: 26 maart en 2 april
Begeleiding: Daniëlle Folens, diëtiste & hobbykok
Locatie: De Steiger
Meenemen: bewaardoosjes
Inschrijven: €78 (ingrediënten inbegrepen)
Locatie
Leskeuken
Datum