Els De Schepper: Red mij!

  • Op vrijdag 20 oktober 2017
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Humor
Els De Schepper: Red mij!

De Schepper is officieel terug! En hoe! Na een korte cabaretpauze bracht ze vorig jaar haar nieuwe show Red Mij! voor steevast uitverkochte zalen. Keer op keer bracht ze niks dan de waarheid en bekoorde ze haar publiek van begin tot einde. Maar niet getreurd als je daar zelf nog niet bij kon zijn, want ze herneemt deze topvoorstelling nog voor een laatste keer dit theaterseizoen.

In Red Mij! roept Els het publiek op om haar – hoe kan het ook anders – te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf.  Op haar beurt brengt ze echter redding voor haar toeschouwers door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst ze weer maar eens waaraan ze haar naam als leading lady van de Vlaamse humor verdient. Om van de prachtig geschreven en gezongen liedjes nog maar te zwijgen.

Els de Schepper heeft een indrukwekkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Met haar laatste nieuwe single Kom uit de Kast uit de voorstelling Red Mij! veroverde ze bovendien in enkele weken de Vlaamse hitlijsten.

Foto: Joost Joossen
Kaarten: € 20,00 - € 18,00 met reductie - € 17,00 -26 jaar

Video's