CC ZomerFestival @ Menen

  • Op vrijdag 7 juli 2023 tot zaterdag 8 juli 2023

  • Brouwerspark Menen
  • Categorie: Specials
CC ZomerFestival @ Menen

Het CC ZomerKaffee slaat een weekend lang zijn tenten op in het Brouwerspark! Muziek, theater, film, dj’s en een fijne zomerbar kleuren jouw weekend. En dit allemaal gratis!

Vrijdag 7 juli vanaf 19.00 u.

Onze zomerbar opent om 19 u.
Eerste concert om 20 u.
Gratis.

EMMY D' ARC

Wie Emmy d’Arc (artiestennaam van Ineke Tiolants) één keer aan het werk ziet, weet perfect wat ze bedoelt. Emmy groeit op met de gitaar in de hand. Als klein meisje kijkt ze op naar halfgoden als Bruce Springsteen, Eddie Vedder en Johnny Cash en grootse vrouwen als Sinéad O’Connor. De ontwapenende girl next door is onherkenbaar wanneer ze het podium opstapt. Elke keer verrast ze met haar doorleefde, volle stem en elke keer laat ze haar gitaar werken tot er snaren springen en haar vingertoppen bloeden.


GABRIEL RIOS

Een ode aan de muziek van Latijns-Amerika en de Caraïben. Dat is waar de Gentenaar met Puerto Ricaanse roots naar verwijst met zijn vijfde studioalbum ‘Flore’. Hij bewijst er eens te meer mee dat hij een ijzersterke en originele songschrijver is. Rios maakte al een bijzondere muzikale reis op een reeks platen met hits als ‘Gold’, ‘Broad Daylight’, ‘Hallelujah’ en ‘Police Sounds’, maar nu blikt hij voor het eerst terug op wat er nog over is van zijn verleden en zijn roots. Veel zomerser dan dit wordt een concert niet.

Zaterdag 8 juli van 14 tot 8 u:
Village des Rêves


Samen met Theater FroeFroe verwelkomen we je in ‘Village des rêves’. Een hele middag kunstig spelplezier, mobiele acts en theatervoorstellingen voor het hele gezin. Een dorp vol dromen waar je fantasie de vrije loop kan. Tussendoor kan je verpozen in onze stemmige zomerbar.

Op het programma:

- ‘De Ga Ga Carrousel’: een heerlijke kermismolen vol visueel genot voor jong en oud.
- ‘Kakvangen’, ‘Koppeke rollen’, ‘Knorrende babyrace’, … : deze sprookjesachtige interactieve attracties zijn dolle fun voor de allerkleinsten!
- ‘Hands Up’ (Lejo): met blote handen en houten ogen speelt deze Nederlandse poppenspeler een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek.
- ‘De Kleine Ruimvaarder’ (Kopland): volg de net gelande ruimtevaarder op zijn ontdekkingstocht doorheen het park!
- ‘Waar is Andy?’: een speelse familievoorstelling over schaamte. Hokjes. Lijstjes. En alle andere dingen waar we soms last of jeuk van hebben


Zaterdag 8 juli om 22.30 u.
Openluchtcinema 'Close'


CLOSE volgt het parcours van een vriend en een moeder, waarin kwetsbaarheid, identiteit en liefde centraal staan. De nieuwste film van Lukas D’hondt sleepte al heel wat prijzen in de wacht en werd genomineerd voor een oscar.
Gratis.