Gene Thomas: Live

  • Op donderdag 23 juni 2022 om 20:15

  • Theaterzaal
  • Categorie: Te gast
Gene Thomas: Live

Met zijn warme persoonlijkheid, een enorm gevoel voor melodie & harmonie is deze Brusselse “Ket”, singer/songwriter, bij niemand nog onbekend en zeker niet onbemind.

Getuige daarvan is zijn recente, zeer gesmaakte passage in Liefde Voor Muziek 2020 op VTM. Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum “Omsingeld” was dan ook een logische volgende stap. Het was geen enkel probleem om hiervan een driedubbele cd te maken die een overzicht bied aan zijn zeer ruim repertoire.

Vanaf de start van zijn carriere is de Vlaamse Popzanger Gene Thomas trouw gebleven aan z’n publiek. En zijn nummers als “Voor Haar”, “Kom Wat Dichterbij”, “Wees Van Mij”, “Soleil Soleil” of “Jong En Eigenwijs” worden ondertussen meegezongen door jong & oud. Met nummers als: “Mijn En M’n Gitaar” en “Ongrijpbaar” staat Gene plots weer volop in de schijnwerpers en dat is te merken aan z’n drukke agenda.

Tijdens deze Gene Thomas – Live CC Tour worden zijn nummers ondersteund door Gene’s vaste muzikale companen: Jan Decombele (Gitaar), Alain Calluwaerts (Bas), Ben De Vlieghere (Drums) en Jan Beyen (Toetsen).Het zal dan ook niet verbazen dat deze geroutineerde “bende” de vertrouwde GT-sound brengt aan een fijn tempo, afgewisseld met spitsvondige interventies.

Kom en beleef dit prachtig concert mee in De Steiger!


Organisatie: Professional Music Live Events - www.pmle.be 
Kaarten: € 31,00