Sportcafé Menen

  • Op dinsdag 4 december 2018
  • om 20:00
  • Theaterzaal
  • Categorie: Te gast
Sportcafé Menen

In deze voorstelling wordt u meegenomen naar een … ouderwets sportcafé, waar Sammy één bekende nationale sportpersoonlijkheid en twee regionale sporters ontvangt om samen met hen terug en vooruit te blikken op het voorbije en komende sportieve jaar. 

ammy Neyrinck is al bijna de helft van zijn leven aan de slag bij de sportredactie van de Vlaamse openbare omroep VRT. Zijn opdrachten als interviewer, commentator of reporter ter plaatse brachten hem tot aan de andere kant van de (sport)wereld. Daar gaat hij steevast op zoek naar echte emoties. Soms met een knipoog, maar altijd met respect voor de winnaar en de verliezer.
In de voorstelling wordt u meegenomen naar een … ouderwets sportcafé, waar Sammy 1 bekende nationale sportpersoonlijkheid en 2 regionale sporters ontvangt om samen met hen terug en vooruit te blikken op het voorbije en komende sportieve jaar. Tussendoor vertelt Sammy ook sappige anekdotes en mijmert hij over de belangrijkste sportgebeurtenissen van de voorbije maanden.
The Ed Sullivan Quartet XXL, is de muzikale lijm die de voorstelling samenhoudt.
Deze negenkoppige sixties coverband speelde de voorbije jaren al een stevige live reputatie bij elkaar en deelde reeds het podium met sixties- en seventieslegendes zoals oa. The Tremeloes, The Hollies, Slade, Mud, ELO, The Sweet, … en deden ook tweemaal een minitour in Groot-Brittannië.
Kortom, dit Sportcafé biedt u een unieke combinatie van warme sportjournalistiek, inside stories, interessante gasten en steengoede muziek.

Organisatie: vzw Veske Zjever Productions
Tickets: € 15,00