Bad van Marie: Naar Oedipus

  • Op vrijdag 15 februari 2019
  • om 20:15
  • Café du Centre, Rijselstraat 274
  • Categorie: Theater
Bad van Marie: Naar Oedipus

Marieke Anthoni, een beloftevolle theatermaker, presenteert haar eerste monoloog op een aparte locatie, een volks café in het centrum van de Menense wijk ‘Barakken’.

Uit Wake-Up magazine:

MARIEKE ANTHONI, JONG EN FRIVOOL DEBUUT. 

“Anthoni presenteert een persoonlijke zoektocht doorheen de Griekse tragedies, waarin ze verbanden legt met  de emotionele rollercoaster waar ze als jonge vrouw op dit moment  in zit. Ze twijfelt aan haar jeugdliefde en haar identiteit. Ondanks haar soms wat jeugdige naïviteit,  weet Marieke toch via energieke dans, woord en krachtige beelden haar eigen problematiek te overstijgen zodat de voorstelling niemand onberoerd laat. Ze reikt op een frivole, grappige manier handvatten aan om de zoektocht naar je echte ‘ik’ op te starten.” (*****Jessie Vromans, Wake-up magazine)

In dat zelfde café zit John van In, zijn leven is in woelig water terechtgekomen. Hij is tot het tragische besef gekomen dat alles verloren is, maar dat het onheil onafwendbaar was. 

Bad van Marie maakt een actuele voorstelling, over een samenleving in cruise control, waar aarzelen en haperen geen optie meer is.

Een voorstelling van Marieke Anthoni, Jo Jochems en Peter Boelens
Kaarten: € 13,00 - € 12,00 met reductie - € 10,00 -26 jaar