Nico Sturm & Jonas Van Geel: Gisteren was het geweldig!

  • Op vrijdag 23 februari 2018
  • om 20:15
  • Theaterzaal
  • Categorie: Theater
Nico Sturm & Jonas Van Geel: Gisteren was het geweldig!

Gisteren was het geweldig!  is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue en bestofte moppen en komedies.

Het is een onderzoek naar hoe twee mensen een leven lang elkaar lief kunnen hebben, maar ook naar de wijsheid die schuilt in de lach: hoe kan een lach jezelf en de ander beter maken, en meer dan dat: kan een lach de wereld mooier maken (of zelfs redden?) Maar word je dat niet ooit beu, al dat lachen? Hoe is het om samen te leven met  iemand die alleen maar wil lachen,  en kan je je hele leven lang blijven lachen, wat er ook gebeurt … of doe je maar beter gewoon gewoon? 

Gisteren was het geweldig! doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Sieg-fried en Roy en Simon and Garfunkel herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie, en de impact van de lach tot op de dag van vandaag. 

Gisteren was het geweldig! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een zelfgebouwd decor, met zelfgeschreven nummers en zelfuitgevoerde stunts … 

Gisteren was het geweldig!  wordt gemaakt en gespeeld door Nico Sturm en Jonas Van Geel, bijgestaan door de magistrale mens en muzikant Antoon Offeciers, en mede in goede  banen geleid door de (h)eerlijke regisseur Frank Van Passel.

Van en met: Nico Sturm en Jonas Van Geel
Regie: Frank Van Passel
Muziek: Antoon Offeciers

Kaarten: € 16,00 - € 15,00 met reductie - € 13,00 -26 jaar