Snijtechnieken - volzet!

  • Op woensdag 15 februari 2023 om 19:00

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Snijtechnieken - volzet!

Je bereidingen worden aantrekkelijker, creatiever en meer gevormd wanneer je je groenten op zeer diverse manieren en aan de hand van diverse snijtechnieken leert verwerken. 

Vormen zoals julienne, brunoise, carré en mirepoix maar ook technieken zoals ciseleren, eminceren, roll cut, snipperen, chiffonade en het snijden van driehoeken, cocottes en staafjes komen o.a. aan bod in deze les en kun je zelf inoefenen. 
Je leert verder de verschillende soorten messen uit de (vegetarische) keuken kennen, er mee te werken en om deze zelf ook scherp te houden. 

Datum: Woensdag 15 februari van 19.00 tot 21.30 u.
Begeleiding: Peter Vandermeersch 
Inschrijving: € 25,00 
Max. 18 deelnemers 

Deze reeks is helemaal volzet!