Verfijnde gerechten

  • Op dinsdag 29 november 2022 om 19:00

  • CC De Steiger
  • Categorie: Vorming
Verfijnde gerechten

Zonder stress op naar de feestdagen!

Op zoek naar ideetjes voor een stressloos eindejaarsmenu? 
Traiteur Claudine is bij ons te gast en demon­streert enthousiast hoe je verschillende gerech­ten op tafel kunt toveren en er ontspannen bij bent de avond zelf. 
Dit wordt een gezellige relaxte demo namiddag/ avond waarbij je zelf niet hoeft te koken, enkel proeven. De thema's zijn: 

- Hapjes en tapas met een knipoog naar het eindejaar 
- Het eindejaarsmenu voor de ontspannen gastvrouw/gastheer 

Bij 'hapjes en tapas' komen zes bereidingen aan bod, gerechtjes die perfect vooraf of de dag voordien kunnen worden klaargemaakt. Op het moment zelf plaats je ze in de oven of is er nog een kleine afwerking nodig. 
'Het menu voor de ontspannen gastvrouw/gast­heer' wordt gedemonstreerd van het aperitief­hapje tot dessert, en daarna gedegusteerd bij een drankje. 

Data:
2 dinsdagen van 13.30 tot 16.30 u. 
Oktober: 25 - November: 8
- volzet!

of: 2 dinsdagen van 19.00 tot 22.00 u. 
Oktober: 25 - November: 8 - volzet!

of: 2 dinsdagen van 13.30 tot 16.30 u.
November: 29 - December: 6 

of: 2 dinsdagen van 19.00 tot 22.00 u. 
November: 29 - December: 6 - volzet!

Begeleiding: Claudine Struyvelt 
Inschrijving:€ 36,00 (+ € 25,00 de 1ste les voor de ingrediënten te betalen aan de lesgeefster, recepten inbegrepen) 
Max. 22 deelnemers