Zelf vegetarisch broodbeleg, dipsauzen, pesto's en strooisel leren maken

Het maken van vegetarisch broodbeleg en dipsauzen biedt vele nieuwe mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan, ook wanneer je weinig tijd hebt.
In deze cursus leer je zowel hartige crackers maken alsook verschillende soorten beleg en dipsauzen voor er bij.
Je maakt kleurrijke, smakelijke maar vooral eenvoudige bereidingen op basis van noten, pitten, zaden, kikkererwten, zuivel, groenten en fruit. We maken ook pesto's en strooisels en die bieden veel mogelijkheden om je vegetarische bereidingen af te werken en op smaak te zetten.
De vegetarische keuken zal zich pas goed integreren wanneer hij smakelijk, aantrekkelijk, verrassend en kleurrijk aangeboden wordt. Sauzen, dipsauzen, pesto's en strooisels nemen daarbij een belangrijke rol in.
Datum: Donderdag 4 mei van 19.00 tot 22.00 u.
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken
Inschrijving: € 40,00 inclusief ingrediënten
Leslocatie: Leskeuken CC De Steiger